Esküvői fotózás, videó

Életed legszebb napja nem csak egy napig tart. Az általunk készített fotók és videó felvételek tökéletesen felidézik a legszebb pillanatokat, hogy évek múltán is újraélhesd az élményt.

Jegyes fotózás

Két ember közös útja az eljegyzéssel kezdődik. A jegyes fotózás során garantáljuk, hogy a pillanat feledhetetlen marad. Közöljétek a családdal az eljegyzés hírét egy csodás fényképpel, vagy tedd keretbe, és legyen a hálószoba egyik legszebb dísze .

Babafotózás

Egy szülő életében a legszebb pillanat, amikor gyermeke megszületik. A babafotózás remek alkalom, hogy az újszülött báját, és a család boldogságát fotókon örökítsük meg.

Családi események

Egy család életében rengeteg fontos pillanat történik : születésnap, ballagás, előadások.
Ezeket a megismételhetetlen családi rendezvényeket, eseményeket hiba lenne nem megörökíteni.

Termékfotózás

Egy webáruház és egy katalógus elengedhetetlen része a profi fotós által készített fotó. A jövendőbeli ügyfeleid ezeknek a képeknek a láttán fog végső döntést hozni, hogy vásárol,vagy sem. Eladási mutatóid javítására elegendhetetlen a profi termékfotó .

Marketing támogatás

Szóróanyagokhoz, reklámokhoz, social média platformokra elkészítjük a fotókat, ami tuti, hogy kattintásra ösztönzi a célközönséged. Ugyanakkor ma már tudjuk, hogy a videókra többen kattintanak, így kérheted videós támogatásunkat is.

Portré, portfólió

Készíttesd el velünk saját portrésorozatodat, vagy szakmai vonalon felhasználható portfóliódat, legyél akár modell, akár terméket előállító személy, cég. A Photosolban nem fogsz csalódni .

Rendezvény fotózás, videó

Egy céges rendezvény, konferencia elengedhetetlen kelléke egy fotós és videós.
Rendezvényed fotós és videós támogatásához válaszd a Photosolt.


Mint minden más, a fotózás és videózás is egy szakma. Miért ne bízná egy szakértőkből álló, hozzáértő csapatra Ön is következő megrendelését.

FOTÓZÁS
A fotózás során egy fontos tényező, hogy milyen fényképezővel készül az adott fénykép.
Ezen felül még hozzájönnek az egyéb felszerelések, mint objektív, megvilágítás, stb. Szükséges még hozzá az adott körülményeknek megfelelő beállítás, a tudás és tapasztalat.
Ugye te is szeretnéd, ha az esküvői fotóidat, termékfotóidat, vagy céges rendezvényedet nem egy mobiltelefonnal örökítenék meg a barátok, hanem egy megbízható és hozzáértő csapat biztosítana arról, hogy a képek, amiket kézhez kapsz, egyediek, időtállóak, és tökéletesek.

VIDEÓZÁS
Egy videófelvétel elkészítése – ha csak nem a régi ballagós és születésnapos, nagypapa által rögzített videófelvételre tartunk igény – egy bonyolult és összetett folyamat, hogy végül egy hangot és képminőséget tekintve is tökéletes felvételt kapjunk.
Szükséges hozzá a megfelelő technikai háttér, a szakértelem, és az utómunkák.
A Photosol csapata profi videós és vágó/szerkesztő csapattagjainak együttes munkájával éri el, hogy te is elégedett legyél a munkánkkal.

VÁGÁS ÉS SZERKESZTÉS
Egy termékfotó,egy marketingtámogató anyag,de akár még egy esküvői videó is az utómunkálatok során válik tökéletes eredménnyé.
Egy vágó/szerkesztő több bonyolult programban való kiváló jártassága, és az előzőleg mesterien elkészített fotók és videók szükségesek ahhoz, hogy a tökéletes munkát kapd tőlünk. Csapatunkban több szerkesztő dolgozik együtt fényképészeinkkel és videósainkkal.

error: Content is protected !!