Elérhetőségek


Telefon : +3630 586
E-mail : kapcsolat@photosol.hu

Rólunk


Photosol – bízd ránk fotós és videós anyagod elkészítését, ha profi munkára vágysz

A Photosol fotósok, videósok, vágók/szerkesztők együttes munkájára alapozva alakult meg, hogy minden szakterület a maga legjobb tudátását ötvözve a legnagyszerűbb fotókat,videókat és marketinget támogató anyagokat hozzuk létre .


Tapasztalatunk


Csapattagjaink együttesen 30+ évnyi gyakorlattal rendelkeznek a fotózás,videózás, vágás és szerkesztés területén.

Fotózás

Több fotósunk áll a rendelkezésére, akár együttesen. A mi fotósainkra van szüksége, ha az alábbiakhoz keresi a legjobbat: esküvői fotózás,termékfotózás,jegyes fotózás,babafotózás,portfólió és portré fotózás, marketing támogatás fotókkal (szórólaphoz,plakáthoz, online jelenléthez), rendezvényfotózás

Videózás

Videós oldalról jelenleg 1 szakértőnk erősíti a csapatot, aki készen áll esküvi videó, marketing támogató videó (mini reklámfilm, termékvideó, bemutató videó) rendezvények rögzítése és egyéb videós megbízásokra

Vágás és szerkesztés

A vágás és szerkesztés egy profi által készített alapanyaggal kezdődik. Ezt követően a vágó,szerkesztő különböző programok használatával a képet tökéletesíti, szóró anyagokat állít össze, az adott felületre jellemző megjelenésre szablya (pl.: webáruház termékfotója)

Photosol

E három területet fogja össze több szakemberével a Photosol, hogy a legjobb fotókat, videókat és marketinget támogató anyagokat adhassa át a megrendelőnek .

error: Content is protected !!